Lufthansa s’estima més l’aeroport del Prat que no Barajas

FONT:    VILAWEB
Autor/s: ACN

L’aerolínia alemanya valora l’atractiu de Barcelona per als seus clients.

Lufthansa confirma l’aeroport de Barcelona-El Prat com el més important de l’aerolínia alemanya al mercat espanyol. El director general de Lufthansa per a Espanya i Portugal, Stefan Kreuzpainter, ha detallat aquest dijous en una roda de premsa que l’aeroport català absorbeix gairebé un milió de passatgers de l’aerolínia, l’equivalent al 39% del trànsit de la companyia a tot l’Estat, mentre que Madrid-Barajas no arriba al 34%. Kreuzpainter ha valorat l’atractiu de Barcelona pels seus clients, especialment pel turisme, i ha anunciat que Lufthansa mantindrà per primer cop aquesta temporada d’hivern la setena freqüència diària entre Barcelona i Frankfurt, que ha començat a operar l’estiu d’aquest 2013.

Entre els mesos de gener i agost de 2013, l’aerolínia líder europea ha transportat un 5,1% més de passatgers des de i cap a Barcelona respecte al mateix període de l’any anterior. Kreuzpainter s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta dada, ja que ha superat les previsions de creixement de l’aerolínia a la instal·lació catalana i al conjunt de l’Estat, des d’on ha transportat 3,5 milions de passatgers aquest 2013.

Segons Kreuzpainter, durant els vuit primers mesos de l’ any la capacitat des de Barcelona es va veure incrementada en un 3%, gràcies a la nova freqüència incorporada al juny de 2013 a la ruta Barcelona-Frankfurt, que suma 7 freqüències per dia (49 a la setmana). Així mateix , els vols entre la capital catalana i Berlín han afectat positivament a la capacitat, ja que aquesta ruta va començar a operar a partir del juny el 2012.

El directiu de Lufthansa ha concretat que la ruta Barcelona-Frankfurt és una de les que registra una ocupació més alta de l’aerolínia, superior al 80%, mentre que un vol continental sol tenir una ocupació mitjana al voltant del 70%. Kreuzpainter ha afegit, que tot i la crisi econòmica que també afecta al sector aeronàutic, Luthansa està molt satisfeta de “l’estabilitat” del mercat a Barcelona i al conjunt de l’Estat.

LLEGIR MÉS A:   http://www.vilaweb.cat/noticia/4149029/20131010/lufthansa-prefereix-laeroport-prat-barajas.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s